Despre Outlet

Asa dupa cum probabil va asteptati de la una dintre cele mai mari si mai cunoscute marci de electrocasnice care are in programul de fabricatie o gama imensa de modele, variante estetice si culori, uneori se intimpla ca in stoc sa existe produse ce nu au ambalajul original (pentru ca au fost expuse la lansari de noi serii de exemplu) sau au mici defecte estetice.

Micile defecte estetice prezentate nu afecteaza in nici un fel functionalitatea aparatelor, acestea beneficiind de garantia legala de doi ani. Produsele oferite spre vanzare sunt noi, nu sunt produse second hand si nici produse cu defecte functionale.

Va asteptam sa alegeti dintr-o gama selectionata de produse, gama ce se poate schimba de la o zi la alta in functie de stocul disponibil de masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, frigidere, combine frigorifice, aragazuri, hote, electrocasnice incorporabile (plite, cuptoare, masini pentru prepararea cafelei espresso, etc).

In mod natural, toate beneficiile si avantajele oferite clientilor nostrii la achizitionarea unui produs comandat on line, fac parte alaturi de seriozitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand entuziasmul echipei noastre, din promisiunea si respectul aratat celor peste 1.000.000 de clienti din Romania care au ales sa fim prezenti in casele lor.

Termeni si conditii Confidentialitate Despre Outlet ANPC